u-bakhmuti-zmenshilas-kilkist-boyezitknen-ale-sche-potriben-analiz-situatsiyi-cherevatiy

У Бахмуті зменшилась кількість боєзіткнень, але ще потрібен аналіз ситуації - Череватий

 • 416763 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Кількість боєзіткнень у Бахмуті дещо зменшилась, але потрібний серйозний аналіз, адже це може бути перегрупування військ росіян. Про це повідомив в ефірі національного телемарафону речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Останні три дні можна аналізувати, що кількість боєзіткнень дещо зменшилась, але я думаю, що тут потрібна серйозна верифікація, аналіз в тому плані, що це може бути певне перегрупування військ. Тому найближчі дні, тиждень покажуть, що є причиною насправді», - розповів Череватий.

Деталі

Проте він зазначив, що Бахмут залишається головним напрямком удару ворога.

«На жаль, тут не зменшилась кількість обстрілів. За добу ворог по всьому відтинку фронту 194 рази завдав артилерійський вогонь зі ствольної артилерії, РСЗВ. Тільки в районі самого міста Бахмут 70 разів він завдавав удари, відбулося 19 боєзіткнень, з яких 14 в районі Бахмуту», - сказав Череватий.

За його словами, ворог втратив 86 окупантів вбитими і 117 пораненими. Також було підбито його «Гвоздику» і РЕБ «Стриж».

Доповнення

25 березні британська розвідка повідомляла, що наступ росії на Бахмут майже зупинився.

Військовий аналітик полковник Петро Черник раніше повідомляв, що тиск російських військ на українські позиції у Бахмуті пройшов свою найвищу кульмінаційну силу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП