u-bangkoku-cherez-koronavirus-skasuvali-masovi-novorichni-zakhodi

У Бангкоку через COVID-19 скасували новорічні заходи

 • 11861 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. У межах боротьби з поширенням коронавірусу у столиці Таїланду Бангкоку вирішили скасувати всі масові святкові заходи з нагоди Нового року. Про це повідомляє УНН із посиланням на Twitter уряду країни.

Деталі

"Столична адміністрація Бангкока (BMA) та відповідні державні установи з жалем повідомляють про скасування новорічних святкових заходів, організованих у 50 районах, зокрема церемонії молитви та співи", — ідеться у повідомленні.

Як зазначили, приватним організаціям, як і раніше, дозволено проводити святкові заходи, але лише за умови дотримання низки суворих карантинних обмежень. Учасники таких заходів мають показати негативний тест, зроблений не більше ніж за 72 години.

The Bangkok Metropolitan Administration (BMA) and relevant government agencies regret to announce their cancellation of the New Year celebration events hosted by the BMA in 50 districts, including prayer and chanting ceremonies. pic.twitter.com/t3OZsHaSgI

— PR Thai Government (@prdthailand) December 27, 2021

Нагадаємо

20 грудня у Таїланді зафіксували перший місцевий випадок зараження новим штамом коронавірусу Omicron. У зв'язку з цим влада розглядає відновлення обов'язкового карантину для іноземних туристів.

Українські Національні Новини

Новини Світу