u-barakh-izrayilyu-prigoschayut-bezplatnimi-napoyami-tikh-khto-vaktsinuvavsya-vid-covid-19

У барах Ізраїлю пригощають безплатними напоями тих, хто вакцинувався від COVID-19

 • 11873 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Бар в Тель-Авіві "в обмін" на щеплення від COVID-19 пропонує безкоштовний напій, щоб підвищити рівень вакцинації серед молоді, повідомляє Thedrinksbusiness.com, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкогольні смаки молоді кардинально змінилися: що п'ють міленіали

Так, після повідомлення про зниження кількості вакцинації серед молодих людей, муніципалітет Тель-Авіва випробовує нову схему, відкриваючи пункт вакцинації поблизу барів на міській площі Дізенгоф. Вакцинація проводиться всім безкоштовно і без попереднього запису. Тим, хто зробить щеплення, згодом видають ваучер на безкоштовний напій в барі, правда, безалкогольний.

"З'єднання" барів і пунктів вакцинації досить високо оцінили серед молоді, яка отримала задоволення від відвідин бару вперше за кілька місяців після карантинних обмежень.

Відзначимо, що дослідники не мають доказів того, чи впливає алкоголь на ефективність вакцин від COVID-19.

Нагадаємо, експерти вважають, що через коронакризу в Україні зріс попит на якісний вітчизняний алкоголь за помірними цінами. 

Про це свідчать і дані Держстату, які показують нарощування виробництва української горілки.

Відзначимо, що в ТОП-5 надійних українських виробників якісної горілки входять такі лікеро-горілчані компанії, як: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "PRIME" (ТМ "Prime", "Др.Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Новини Світу