u-berdyansku-viyavili-dva-zavezeni-vipadki-koronavirusu-z-rosiyi

У Бердянську виявили два "завезені" випадки коронавірусу з Росії

 • 26548 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. У Бердянську Запорізької області підтверджено два завезені з Росії випадки коронавірусної інфекції. Ще одну жінку з непідтвердженим діагнозом розшукують. Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку у Facebook Бердянського територіального медичного об'єднання.

"Медики госпіталізують мати і доньку, які контактували з хворою на COVID-19 і терміново розшукують попутницю останньої. Терміново необхідно пройти ПЛР-тестування", - йдеться у повідомленні.

Так, у мікроавтобусі, що прибув уранці 16 травня з Москви до Бердянська, виявили двох інфікованих COVID-19 пасажирок.

"Одну з симптомами захворювання госпіталізували 19 травня, у неї було підтверджено коронавірус. Ще одна пасажирка звернулася до лікарів 23 травня і також виявилася інфікованою COVID-19. Також розшукується третя пасажирка. Лікарі закликають жінку заради її здоров'я негайно обстежитися. У ще одного пасажира мікроавтобуса коронавірус не підтверджено", - резюмували у об'єднанні.

Нагадаємо, що у Росії загальне число випадків зараження коронавірусом з початку пандемії перевищило 344 тисячі: за добу захворіло на COVID-19 8599 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство