u-berlini-posered-bilogo-dnya-skoyeno-antisemitskiy-napad

У Берліні посеред білого дня скоєно антисемітський напад

 • 8200 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. В Берліні троє невідомих напали на двох людей в кіпах. Про це повідомляє видання DW, посилаючись на місцеву поліцію, передає УНН.

Як повідомила берлінська поліція в середу, 18 квітня, 21-річний громадянин Ізраїлю в супроводі 24-річного громадянина ФРН зазнали нападу в берлінському районі Пренцлауер-Берг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні найнижчий рівень антисемітизму в Європі

В інтерв'ю ізраїльському телебаченню один з постраждалих розповів, що вони "просто йшли по вулиці і ні з ким не спілкувалися". Але їм зустрілися незнайомі чоловіки, які стали викрикувати антисемітські образи, в тому числі "Jahudi" ("єврей" по-арабськи - ред.). Після цього один з них почав бити ізраїльтянина ременем. Момент побиття був зафіксований на відео, зняте самим ізраїльтянином. Потім трійця втекла.

За словами представника поліції Міхаеля Гассе (Michale Gassen), правоохоронці мають у своєму розпорядженні відеоматеріал, розслідування розпочато.

Die Polizei Berlin bestätigte den Vorfall gegenüber dem JFDA und hat die Ermittlungen aufgenommen. Weitere Informationen: https://t.co/VsoGPmM7ke

— Jüdisches Forum (@JFDA_eV) 17 апреля 2018 г.

Українські Національні Новини

Новини Світу