u-biliy-tserkvi-gorila-likarnya-zaginula-zhinka

У Білій Церкві горіла лікарня: загинула жінка

 • 22644 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Сьогодні у місті Біла Церква сталася пожежа в гематологічному відділенні міської лікарні. За попередньою інформацією, внаслідок загоряння меблів в палаті загинула жінка. Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі, передає УНН.

Деталі

У понеділок, у міській лікарні Білої Церкви, в одній із палат гематологічного відділення сталося загоряння меблів. Зазначається, що одна з пацієнток загинула. Причини смерті жінки та загоряння встановлюються.

Як повідомили у ДСНС Київської області, пожежа сталася о 5:37 ранку. Через загоряння було евакуйовано 13 хворих. О 5: 56 пожежу на площі 1 м. кв. ліквідовано.

Наразі Білоцерківська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 270 КК України).

Нагадаємо

1 жовтня у київській гімназії сталася пожежа, внаслідок якої евакуювали 1500 дітей. Пожежа сталася на першому поверсі, у їдальні. Загоряння відбулося на площі 25 кв. м.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП