u-bilorusi-cherez-novi-turniketi-u-shkolakh-diti-stoyat-u-dovgikh-chergakh

У Білорусі через нові турнікети у школах діти стоять у довгих чергах

 • 25192 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. У Білорусі влада встановила у школах нові турнікети, що викликало масовий колапс на входах, діти стоять у довгих чергах. Про це повідомляє УНН з посиланням на телеграм-канал "Білорусь головного мозку".

Деталі

У соціальних мережах з'явилися відео, де біля входу в школи утворилися довгі черги з учнів, які бажають потрапити всередину будівлі. Відзначається, що масовий колапс викликали нові турнікети.

Як повідомляє видання "Мінськ новини", нові турнікети встановлені в рамках програми від департаменту охорони МВС. Відзначається, що з 1 вересня в мінських школах з'явилися відеокамери і турнікети. Відтепер учень відзначається карткою, сканує відбиток пальця або проходить ідентифікацію по обличчю.

Також видання пише, що співробітники МВС будуть заступати на пост за годину до початку занять, а закінчувати чергування - через 60 хвилин після закінчення уроків. В інший час охороною займуться сторожі.

Додамо

Як повідомили УНН в Міністерстві освіти України, в українських школах з відповідальністю ставляться до безпеки учнів під час навчального процесу з виконанням всіх комплексних заходів. У навчальних закладах протягом останніх років за ініціативою керівників шкіл встановлено муніципальну охорону і електронно-пропускну системи доступу.

При цьому, директори шкіл відзначали, що основною проблемою правил безпеки залишається відсутність муніципальної охорони для дітей, що підсилює рівень небезпеки.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі