u-bilorusi-cholovik-pid-stinami-viddilku-militsiyi-vchiniv-akt-samospalennya

У Білорусі чоловік вчинив під стінами відділку міліції акт самоспалення

 • 13224 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. У Білорусі у місті Смолевичі 36-річний чоловік під стінами РВВС здійснив акт самоспалення. Про це повідомляє УНН із посиланням на TUT.BY.

"Сьогодні в місті Смолевичи чоловік вчинив акт самоспалення. За даними МВС, 36-річний чоловік з'явився біля ганку будівлі РВВС, облив себе бензином і підпалив. З будівлі райвідділу вибіг співробітник і загасив вогонь", - пише видання.

Повідомляється, що перед тим, як підпалити себе, чоловік зателефонував у дверний дзвінок будівлі РВВС. Він не кричав будь-яких гасел - просто підпалив себе, а співробітник РВВС загасив його з вогнегасника.

"Зараз чоловік перебуває у Смолевицькій районній лікарні, у реанімації. Особа його з'ясовується. Також поки невідомі причини, що штовхнули його на такий вчинок. МВС пише, що кілька днів тому він дзвонив у міліцію, щоб попередити про суїцид, тоді його зупинили. У СК повідомили, що у 2016 році він проходив лікування "у зв'язку з психічним захворюванням і схильності до суїцидів", - додає видання.

Головний лікар районної лікарні Олександр Мислівчік розповів, що чоловік зараз у важкому стані. Також він не виключив, що для стабілізації стану пацієнт може бути переведений до Мінська.

Нагадаємо, Лукашенко позбавив двох послів дипломатичного рангу через підтримку протестів.

Українські Національні Новини

Новини Світу