u-bilorusi-provodyat-novi-viyskovi-navchannya-yaka-prichina

У білорусі проводять нові військові навчання: яка причина

 • 366376 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Збройні сили республіки білорусь розпочали нові заняття з бойової готовності. Основна мета тренувань – "перехід із мирного на воєнний час". Про це повідомляє УНН з посиланням на Міністерство оборони білорусі, передає УНН.

Деталі

Заняття з бойової готовності проводять після чергового призову на військову службу та освоєння новим поповненням програми початкової військової підготовки.

Цитата

"Загальна спрямованість занять полягає у проведенні комплексу послідовних тренувань з усіма категоріями військовослужбовців, підрозділами, військовими частинами, з'єднаннями, органами військового управління з організованого виконання заходів з переведення з мирного на воєнний час", - ідеться у відомстві.

Нагадаємо

З території республіки білорусь зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів. Вздовж державного кордону України зберігається присутність окремих збройних сил російської федерації.

2 червня із білоруського міста Гродно виїхав ешелон з військовою технікою. Кінцева точка - Брестська область, яка знаходиться в 50 км від кордону з Україною.

Українські Національні Новини

Новини Світу