u-bilorusi-sche-odin-shkolyar-napav-z-nozhem-poraneniy-storozh-skladu

У Білорусі ще один школяр напав з ножем, поранений сторож складу

 • 13602 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Білоруські слідчі проводять перевірку за фактом нанесення школярем ножового поранення сторожу центру з перевалки та зберігання нафтопродуктів в Брестській області. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Слідчо-оперативною групою було встановлено, що троє неповнолітніх жителів Жабінки (Брестська область) проникли на територію центру з перевалки та зберігання нафтопродуктів, де були захоплені сторожем, який спробував вивести їх. В цей час один з школярів заподіяв різане поранення ножем в область спини", - відзначили в управлінні Слідчого комітету (УСК) по Брестській області Білорусі.

За даним фактом Жабінковського районним відділом Слідчого комітету проводиться перевірка. "Юридична оцінка дій школяра буде надана за результатами судово-медичної експертизи, яка встановить ступінь тяжкості завданих тілесних ушкоджень", - поінформували в УСК по Брестській області.

Нагадаємо, 11 лютого в школі в білоруському місті Столбці старшокласник напав з ножем на вчительку і дітей. В результаті нападу загинули педагог і один з учнів. Двоє школярів були госпіталізовані. Нападника затримали. Зараз з ним працюють правоохоронці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП