u-bilorusi-zakhischatimut-gromadyan-vid-shkidlivoyi-informatsiyi-zmi

У Білорусі "захищатимуть" громадян від "шкідливої інформації ЗМІ"

 • 13197 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У Білорусі Міністерство інформації збирається коригувати дії ЗМІ, щоб обмежити населення від інформації, "яка завдає шкоди державі". Про це повідомляє УНН із посиланням на DW.

"Стратегія міністерства інформації, на мій погляд, буде полягати у тому, щоб коригувати дії засобів масової інформації, для того щоб забезпечити, по-перше, доведення чіткої державної політики та обмежити населення від інформації, яка завдає шкоди державі", - сказав міністр інформації Білорусі Ігор Луцький.

За його словами, ситуація у соцмережах, на сторінках сайтів і місць для розміщення відеофайлів у період політичних перестановок у Білорусі серйозно впливає на те, що відбувається у країні, і те, як явона буде розвиватися.

"За словами Луцького, завдання, перш за все, державних ЗМІ - "руйнувати цей цифровий шум" і "дати людям чітку, ясну, зрозумілу і правдиву інформацію про те, що відбувається", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив відправити у відставку весь уряд Білорусі - "через кризу у зв'язку з COVID-19".

Українські Національні Новини

Новини Світу