u-bilshosti-zvilnenikh-selakh-ta-mistakh-uzhe-vidnovili-elektropostachannya-vodu-y-gaz-shmigal

У більшості звільнених селах та містах уже відновили постачання електрики, води, газу – Шмигаль

 • 66798 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. У більшості нещодавно звільнених від російських окупантів селах та містах уже відновили постачання електрики, води й газу. Про це заявив у відеозверненні прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН з посиланням на урядовий портал.

Цитата

"Активно відновлюємо нещодавно звільнені території. Сьогодні відкрили тимчасовий міст у Стоянці. Це означає, що знову запрацює Житомирська траса. У більшості нещодавно звільнених селах та містах уже відновили електропостачання, воду й газ. Розчистили вже більше 150 км доріг. Відновили залізничне сполучення з Черніговом", - розповів Шмигаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визволені населені пункти Херсонської області отримали світло та воду

Деталі

Він зазначив, що попри всі труднощі та виклики, країна повертається до роботи.

"Це необхідна умова для нашої перемоги. Робимо все, аби якомога більше бізнесів знову запрацювало. Також держава продовжує виконувати всі соціальні зобов’язання. Пенсії, зарплати, стипендії, субсидії – все платимо. Запустили програми підтримки наших людей, які зараз цього особливо потребують. Тим, хто в тимчасовій окупації. Тим, хто у прифронтових містах. Тим, чиї міста нещодавно звільнили, і тим, хто вимушено покинув свою домівку", - сказав Шмигаль.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський повідомляв, що в Україні від російських окупантів звільнили 918 населених пунктів, у 338 з них почали працювати гуманітарні штаби.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Дефолт росії стає питанням тижнів – прем’єр

     • 143737 переглядiв