u-borotbu-vstupili-droni-kamikadze-sso-pokazali-yak-nischat-voroga

У боротьбу вступили дрони-камікадзе: ССО показали, як нищать ворога

 • 339698 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Дрони-камікадзе Сил спеціальних операцій ЗСУ нищать російських окупантів. Відео оприлюднило командування ССО, пише УНН.

Цитата

"Оператори ССО України розвинули навички з володіння ще одним видом новітнього озброєння. Прикладом цього є чергове знищення ворожого танку разом із живою силою противника", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними українських воїнів, російські окупанти на одній із позицій спокійно розпивали спиртне, сидячи на броні свого танку. "Утім, звичне для росіян заняття було раптово перерване несподіваною атакою з повітря. Сучасний безпілотник-камікадзе, оснащений потужною вибухівкою, влетів прямо в танк, завдавши противнику непоправних втрат. Увесь процес знищення противника зняла камера, розташована на дроні-убивці", - зазначили у ССО ЗСУ.

Загалом, як повідомляється, знищено два ворожі екіпажі.

Як зазначається, відео вперше публікується на широкий загал, але "бойове застосування БПЛА-камікадзе є сталою практикою для ССО України під час війни з російськими загарбниками".

"Це гарний приклад того, як допомога іноземних партнерів вкупі з навченістю і професіоналізмом наших воїнів дають позитивні результати на фронті", - зауважили у ССО ЗСУ.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений sof_ua (@sof_ua)

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 29 350 осіб, 1302 танків, 205 літаків, 170 гелікоптерів та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство