u-boyakh-na-donbasi-zaginuli-bilshe-sta-biytsiv-72-oyi-brigadi

У боях на Донбасі загинули більше ста бійців 72-ої бригади

 • 8457 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Понад 100 воїнів 72-ої окремої механізованої бригади ЗСУ імені Чорних Запорожців, серед яких - Герой України, віддали життя за Україну під час боїв з російським агресором. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час участі у заходах з нагоди повернення 72-ї бригади ЗСУ з району бойових дій, передає кореспондент УНН.

"На жаль, 116 воїнів (72-ої – ред.) бригади поклали своє життя за Україну під час боїв з російським агресором. Серед них - Герой України, заступник командира 1 механізованого батальйону майор Кизило Андрій Олександрович. Ніколи не забудемо наших бойових побратимів, які віддали життя за Україну", - сказав Президент.

Крім того, за його словами, близько 700 військовослужбовців механізованої бригади отримали поранення та травми різного ступеня важкості. Загрози життю для жодного з них немає, запевнив він.

Додамо, військовослужбовці 72-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України брали участь у війні на сході України ще у складі сил АТО. Підрозділи бригади влітку 2014 року вели важкі бої на російсько-українському кордоні, у Приазов'ї, а взимку 2016-го - під Авдіївкою у промзоні.

Нагадаємо, українські бійці збили дрон бойовиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП