u-boyovikiv-rozpochavsya-noviy-navchalniy-rik-rozvidka

У бойовиків розпочався новий навчальний рік - розвідка

 • 9017 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Протягом поточного тижня у лавах бойовиків на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей передбачено проведення занять з бойової готовності з відпрацюванням питань приведення з’єднань, частин та підрозділів у вищий ступень бойової готовності. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони полковник Максим Праута, передає УНН

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, з 2 грудня у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ розпочато новий навчальний рік", - сказав Праута.

Протягом поточного тижня у російсько-окупаційних військах передбачено проведення занять з бойової готовності з відпрацюванням питань приведення з’єднань, частин та підрозділів у вищий ступень бойової готовності з виходом у райони зосередження та на полігони.

"Зазначені заходи проводяться за єдиним планом оперативної та бойової підготовки ЗС РФ та під контролем офіцерів штабу Південного військового округу", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, за даними ГУ розвідки Міноборони, через недотримання російськими найманцями заходів безпеки під час мінування та інженерного обладнання об’єктів на передових позиціях відбувається їх травмування та загибель.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП