u-bpp-ochikuyut-vnesennya-u-vr-prezidentskogo-zakonoproektu-pro-vidnovlennya-suverenitetu-ukrayini

У БПП очікують внесення у ВР президентського законопроекту про відновлення суверенітету України

 • 10103 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Проект закону про окуповані території і інші аналогічні законопроекти мають розглядатися одночасно з президентським проектом закону про відновлення суверенітету України, який готується до внесення у парламент. Про це на брифінгу у парламенті заявив голова фракції БПП Артур Герасимов, передає кореспондент УНН.

"Що стосується закону про окуповані території, то ви знаєте, Президент уже оголосив і наразі готується до внесення в парламент закон щодо відновлення суверенітету. Давайте казати, як воно є. Що стосується цього, ми як фракція БПП, очікуємо на внесення цього закону президентом у парламенті і саме тому, думаю, зможемо розглядати всі ці закони разом. Фракція БПП буде підтримувати закон, внесений Президентом", - заявив А.Герасимов.

Раніше нардеп Олег Березюк заявив, що робоча група завершила роботу над законопроектом про окуповані території та пропонує ухвалити його у першому читанні.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що ухвалення закону про окуповані території відріже їх від України і механізму їх повернення не буде.

Українські Національні Новини

Політика