u-bpp-prokomentuvali-vidsutnist-deputativ-u-vr-cherez-molitovniy-snidanok-u-trampa

У БПП прокоментували відсутність депутатів у ВР через молитовний сніданок у Трампа

 • 14240 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Заступник голови фракції БПП Сергій Березенко, коментуючи відсутність депутатів у Верховній Раді через молитовний сніданок у США за участю президента Дональда Трампа, розраховує, що зустрічі на полях заходу принесуть Україні додаткові дивіденди у співпраці із міжнародними партнерами, передає УНН з посиланням на прес-службу політсили.

Так, щодо участі більш як 50 народних депутатів у молитовному сніданку та, відповідно їхньої відсутності на засіданні, С.Березенко заявив, що сподівається, що "зустрічі, які там відбудуться, будуть на користь українській державі і принесуть додаткові дивіденди у співпраці із міжнародними партнерами".

"Наша принципова позиція була, щоб голова нашої фракції Артур Герасимов туди поїхав та інформував про те, що реально відбувається сьогодні в парламенті, хто приймає реформи, а хто тільки імітує та займається популізмом. Тому участь Артура Володимировича виправдана, він має показувати альтернативну точку зору та розвіювати міфи", - прокоментував С.Березенко.

Нагадаємо, нардепи полетіли на молитовний сніданок з президентом США Д.Трампом.

Українські Національні Новини

Політика