u-bpp-rozpovili-chi-budut-golosuvati-za-zvilnennya-danilyuka

У БПП розповіли, чи будуть голосувати за звільнення Данилюка

 • 5632 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Фракція "Блок Петра Порошенка" запросить на засідання фракції міністра фінансів Олександра Данилюка, після чого прийматиме рішення щодо його звільнення з посади. Про це в кулуарах парламенту заявила народний депутат від фракції БПП, представник Президента у парламенті Ірина Луценко, передає кореспондент УНН.

“Подання таке є (щодо звільнення Данилюка — ред.). Ми будемо запрошувати його на фракцію, адже багато Данилюком в публічній площі було наговорено. Коаліція, зокрема БПП, несе відповідальність за сформований уряд. Ми дуже хочемо поставити йому багато запитань — виходячи з цих запитань, ми будемо приймати рішення”, — повідомила І.Луценко.

Як повідомляв УНН, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що підписав подання до Верховної Ради на звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка, і закликав народних депутатів підтримати його. Очільник уряду заявив, що на засіданні уряду Данилюк дозволив собі дії, "несумісні з подальшим перебуванням на посаді члена Кабінету міністрів".

Українські Національні Новини

Політика