u-braziliyi-rekordna-smertnist-za-ves-period-pandemiyi-vvodyat-obmezhennya

У Бразилії - рекордна смертність за весь період пандемії: вводять обмеження

 • 13773 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Бразильські штати Сан-Паулу та Баїя вирішили посилити карантинні обмеження для жителів, щоб зменшити рівень зараження COVID-19 та тиск на лікарняну систему. Про це пише УНН з посиланням на МОЗ Бразилії.

Деталі

Сан-Паулу, найбільш густонаселений штат, який найбільше постраждав від вірусу в країні, зареєстрував найбільшу кількість пацієнтів у відділенні інтенсивної терапії з липня 2020 року.

У Баїї та Сан-Паулу ввели нічну комендатську годину, а також інші обмеження, включаючи припинення навчальних занять у штаті. Крім того, у столиці Баїя Сальвадорі всі закрили пляжі та клуби, щоб уникнути скупчень людей.

Варто додати

У міністерстві повідомили про 639 смертей, пов'язаних з COVID-19, за останню добу. Це збільшило загальнодержавні показники смертності до 247 143.

У всьому світі Бразилія посідає друге місце серед випадків смертності від COVID-19 після Сполучених Штатів і третє за кількістю випадків, відстаючи від США та Індії. 

Нагадаємо

Бразилія почне виробляти вакцину проти COVID-19 у першій половині 2021 року.

18 січня в Бразилії стартувала загальнонаціональна програма імунізації від COVID-19, в рамках якої після отримання дозволу на екстрене використання вакцини від китайської компанії Sinovac Biotech були розподілені дози вакцини, хоча темпи вакцинації будуть залежати від затримок з її імпортом.

Українські Національні Новини

Здоров'я