u-braziliyi-za-dobu-viyavleno-blizko-20-tis-novikh-vipadkiv-covid-19

У Бразилії за добу виявлено близько 20 тис. нових випадків COVID-19

 • 12582 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Бразилія за тиждень перемістилася на третє місце за розмахом пандемії, обігнавши Велику Британію, Іспанію та Італію: за останню добу виявили близько 20 тис. нових випадків коронавірусної хвороби. Експерти вважають, що реальна кількість заражених може бути набагато більшою. Про це повідомляє DW із посиланням на Міністерство охорони здоров'я країни, інформує УНН.

"У Бразилії зафіксовано рекордне добове число заражень коронавірусу SARS-CoV-2 - майже 20 тисяч випадків. Згідно з цими даними, за 24 години було зафіксовано 19 951 заражень і 888 смертей від наслідків захворювання COVID-19. У вівторок в Бразилії від цієї причини померло більше 1000 чоловік", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у вівторок Бразилія вийшла на третє місце в світі за загальною кількістю заражених коронавірусом, "обігнавши" Велику Британію. Тепер за масштабом пандемії Бразилія поступається лише Росії і США і за останній тиждень обігнала Іспанію, Італію і Францію. При цьому, як повідомляє агентство AFP, реальне число заражених в латиноамериканській країні може бути вищим у 15 разів - через відносно малу кількість проведених тестів.

Як повідомлялося раніше в УНН, у світі уже виявлено близько 5 мільйонів осіб з коронавірусом.

Українські Національні Новини

Здоров'я