u-britaniyi-evakuyuvali-zhiteliv-gotelyu-v-rayoni-provedennya-samitu-g7-cherez-pidozriliy-paket

У Британії евакуювали жителів готелю в районі проведення саміту G7 через "підозрілий пакет"

 • 16429 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Поліція евакуювала жителів готелю, розташованого недалеко від місця проведення саміту лідерів країн G7. Причиною евакуації став підозрілий пакет, який виявив один із співробітників готелю. Через хибну тривогу його заарештували. Про це повідомляє УНН з посиланням на Dailymai.

Деталі

Відзначається, що поліція заарештувала 20-річного чоловіка за "фальсифікований інцидент" в готелі в графстві Корнуолл після того, як з нього евакуювали відпочивальників через підозрілу посилку, і з'ясувалося, що тривога була помилковою.

За даними відомства, близько 11 тисяч поліцейських утворили кільце навколо будівлі через повідомлення про можливе мінування.

Через оголошення тривоги, відпочиваючих в готелі Фалмут розбудила сирена о 4.55 ранку, коли поліцейські почали оточувати будинок.

На даний момент поліція закрила дороги і прибережні шляхи до затоки Карбіс, невеликого приморського курорту.

контекст

Президент США Джо Байден перебуває у Британії з офіційним візитом. Він знаходиться на англійському приморському курорті Карбіс-Бей, приблизно за 40 км від Фалмута, де зупиняється більшість засобів масової інформації, які висвітлюють подію.

Також 16 червня в Женеві відбудеться саміт президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна, який пройде на віллі Ла Гранж в Женеві.

З метою безпеки державна рада Женеви ввела заборону на польоти безпілотних літальних апаратів над всією територією Женевського кантону в період саміту президентів США і Росії. Заборона буде діяти з 14 по 17 червня.

Українські Національні Новини

Новини Світу