u-britaniyi-rozpochalasya-pidgotovka-molodshikh-komandiriv-zsu

У Великій Британії розпочалася підготовка молодших командирів ЗСУ

 • 119469 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. На території Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії розпочато підготовку молодших командирів Збройних сил України. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України, інформує УНН.

Цитата

"У Великій Британії розпочалася підготовка молодших командирів Збройних сил України. (..) Даний курс розроблено на основі української програми навчань сержантського складу із врахуванням бойового досвіду Збройних сил України", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Курс передбачає заняття з лідерства, психологічної, методичної, вогневої, технічної та тактичної підготовок, а також міжнародного гуманітарного права.

Тренування проводять українські та британські інструктори із залученням іноземних зразків озброєння та військової техніки.

У Міноборони зазначили, шо після успішного завершення навчання військовослужбовців призначать на посади командирів відділень в підрозділи різних родів військ.

Доповнення 

Міністр оборони Норвегії Бйорн Аріль Грамм в середині серпня повідомив, що приєднається до навчання українських військових у Сполученому Королівстві.

Понад 200 українських військових пройшли навчання на гаубицях M777, які Україні надали США.

Українські Національні Новини

Війна