u-britanskomu-parku-dovelosya-vidseliti-pyat-papug-yaki-pidburyuvali-odin-odnogo-do-layki-na-vidviduvachiv

У Британському парку довелося відселити п’ять папуг, які підбурювали один одного до лайки на відвідувачів

 • 35245 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. У Великій Британії в парку дикої природи в Лінкольнширі п’ять папуг довелось прибрати з публічного показу після того, як вони почали лаятися на відвідувачів. Про це повідомляє УНН з посиланням на BBC.

“П'ять папуг в парку дикої природи були вилучені з публічної демонстрації після того, як вони почали лаятися на відвідувачів. Африканські сірі папуги були прийняті парком дикої природи Лінкольнширу у Фріскіні в серпні та разом були поміщені в карантин.

Однак після того, як їх переселили у основні вольєри на відкритому повітрі, птахи почали крекотати та лаятися на вибраній ними мові. Тепер їх перемістили у різні колонії подалі від ніжних вух”, - повідомили у ЗМІ.

Зазначається, що птахи лаялися, коли прибули до парку, але працівники сподівались, що коли їх винесуть на вулицю - вони перестануть це робити.

“Папуги лаялися, щоб викликати реакцію або їм відповіли, тому якщо люди були враженими або сміялися - це просто заохочує їх робити це ще більше. З п’яти папуг хтось буде лаятися, а хтось сміятися, і це буде продовжуватись”, - сказав керівник парку Стів Ніколас.

Вказано, що деяких відвідувачів це веселило, але коли на вихідних до парку прийшли діти - папуг переселили. Працівники парку непокояться, щоб ці 5 папуг не навчили лайці інших 245, і хочуть, щоб вони навчились новим словам від інших птахів.

Нагадаємо, в Індії папуги-наркомани розоряють макові поля.

Українські Національні Новини

УНН Lite