u-brovarakh-populyarizuyut-dityachiy-futbol

У Броварах популяризують дитячий футбол

 • 88940 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. У неділю, 7 квітня, в Броварах завершився другий міжнародний дитячий футбольний турнір. Про це повідомляє офіційний сайт премії "Золотий талант", передає УНН.

Організатором заходу виступила дитячо-юнацька футбольна академія ФК "Броварія". Турнір був присвячений другій річниці роботи академії і прийняв 16 команд з України та Білорусі. У змаганнях взяли участь футболісти 2010-2011 років народження.

Повідомляється, що раніше в Броварах дитячі футбольні турніри проводилися вкрай рідко. Але у вересні 2018 року ФК "Броварія" провела пробний міжнародний турнір на День міста - для восьми команд 2009 року народження. Участь в турнірі взяли колективи з Києва, Хмельницького, білоруських міст Мозир і Калинковичі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверо футболістів "Динамо" дискваліфіковані на майбутній матч УПЛ

"Зараз склад учасників збільшився вдвічі, розширилася і географія - крім Броварів, Києва, того ж Мозиря (з Білорусі мала була приїхати команда з Калинковичів, але в останній момент тренер потрапив до лікарні, довелося шукати заміну цьому учаснику), приїхали команди з Білої Церкви, Борисполя, Бородянки, Вишгорода та Ірпеня", - йдеться в повідомленні.

Перемогу в турнірі здобула команда Дмитра Кутакова "Броварія-2010". Кутаков є одним із співзасновників дитячо-юнацької футбольної академії ФК "Броварія".

Також повідомляється, що в середині травня футбольна академія планує провести новий міжнародний турнір.

Як повідомляв УНН, в цьому році до "Відкритих уроків футболу" ФФУ розраховує залучити 7 тис. дітей.

Також нагадаємо, що дитячий футбольний турнір Баля відтепер буде проходити два рази на рік.

Українські Національні Новини

Спорт