u-budapeshti-stalas-dtp-z-ukrayinskimi-turistami-postrazhdalo-8-osib

У Будапешті сталась ДТП з українськими туристами: постраждало 8 осіб

 • 14772 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. У понеділок, 28 травня, у Будапешті туристичний автобус з України в'їхав в обмежувач висоти. У результаті зіткнення постраждало 8 громадян України, розповіли УНН в Посольстві України в Угорщині.

"Дійсно, сталась ДТП за участі українського туристичного автобуса, в якій на жаль постраждали наші громадяни, проте, на щастя, ніхто не загинув і загрози життю нікого з учасників ДТП немає. На сьогодні відомо про 8 осіб, які мають важкі травми і перебувають в лікарнях міста Будапешт. Зараз ми з’ясовуємо, кого у яку лікарню доставили, будемо далі працювати над цим", - розповіли в Посольстві.

Співрозмовник УНН підтвердив, що аварія сталась у понеділок, і зазначив, що серед травм українці отримали переломи кінцівок, кісток та серйозні порізи.

Зазначимо, як повідомляли раніше угорські ЗМІ, ввечері понеділка, у Будапешті двоповерховий туристичний український автобус на шляху до аеропорту Феріхедь на швидкості в'їхав у 3,5 метровий обмежувач висоти. У посольстві також підтвердили цей факт.

"Зараз іде слідство, з’ясовують всі обставини (ДТП – ред.)", - додали в Посольстві.

Як повідомляв УНН, сьогодні вранці автобус, який перевозив гірників Інгульської шахти, яка знаходиться у Кіровоградській області, зіштовхнувся з авторефрижератором.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП