u-budinku-profspilok-narazi-vidnovlyuyut-karkas-minkult

У Будинку профспілок наразі відновлюють каркас – Мінкульт

 • 12335 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. У Будинку профспілок наразі проводяться ремонтні роботи, зокрема триває відновлення каркасу. Про це Мінкульт повідомляє на сторінці у Facebook, передає УНН.

“Наразі в Будинку профспілок України проводяться ремонтні та реставраційні роботи. Зокрема, триває відновлення каркасу будівлі, залізобетонні плити перекриття було замінено на плити з використанням профільного сталевого настилу з високоміцної марки сталі, встановлено тимчасове кріплення в аварійних місцях”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що міністр культури Євген Нищук оглянув хід реставраційних робіт Будинку профспілок.

Як повідомляв УНН, 23 листопада 2016 року комунальні працівники почали демонтаж двох незаконно надбудованих поверхів у будівлі Будинку профспілок на Майдані Незалежності в центрі Києва.

Нагадаємо, у Києві на Майдані Незалежності в ніч на 19 лютого 2014 року у Будинку профспілок сталася пожежа. Спочатку почав горіти великий телеекран, розташований на стіні будівлі, після цього вогонь перекинувся всередину з 2 по 5 поверх, частина вікон в будинку обгоріла.

Остаточно пожежу вдалося загасити лише о 6:55 ранку 20 лютого 2014 року. Після нейтралізації вогню там було знайдено тіло людини. За даними ДСНС, під час пожежі вдалося врятувати 41 людину.

Влітку 2014 року розпочався процес ліквідації наслідків пожежі.

Українські Національні Новини

Київ