u-budivli-parlamentu-britaniyi-viyavili-slidi-kokayinu

У будівлі парламенту Британії виявили сліди кокаїну

 • 15580 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Сліди кокаїну виявлені в будівлі британського парламенту, в тому числі і в крилі, де розташовані кабінети членів Палати громад. Про це повідомила газета The Sun, передає УНН.

У тестуванні, проведеному в рамках дослідження VICE, використовувався простий набір, що складається з блідо-рожевих серветок, які змінюють колір на синій при наявності кокаїну. Позитивний результат був виявлений в чотирьох з дев'яти досліджуваних місць.

Найбільшу кількість було виявлено в туалеті навпроти бару, доступ до якого є тільки у членів парламенту, їх запрошених гостей, високопоставлених державних чиновників і акредитованих парламентських журналістів.

Речовину також було знайдено в туалеті навпроти іншого бару і в двох інших туалетах біля кабінетів депутатів.

В останні кілька тижнів багато депутатів публічно зізналися в тому, що вони вживали наркотики, що було викликано одкровеннями про те, що міністр навколишнього середовища Майкл Гоув вживав кокаїн, коли працював журналістом в 1990-х роках. 

Секретар з розвитку Рорі Стюарт зізнався, що курив опіум під час весілля в Ірані, в той час як колишній секретар Brexit Домінік Рааб сказав, що курив канабіс в університеті.

Борис Джонсон і Джеремі Хант, два кандидата, які все ще беруть участь у виборах, на посаду прем'єр-міністра, обидва зізналися, що курили канабіс в минулому.

Зізнання викликали широку критику членів парламенту, багато з яких відкрито висловлювалися проти їх вживання наркотиків і як і раніше підтримують так звану війну з наркотиками.

Українські Національні Новини

Новини Світу