u-budynku-merky-frantsuzkoho-mista-znaishly-70-kh-kannabisu

У будинку мерки французького міста знайшли 70 кг каннабісу

 • 32115 переглядiв

70 кг канабісу знайшли в будинку Джаміли Хабсаві, мера французького міста Аваллон, під час обшуку, проведеного жандармами в рамках операції по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

Французька жандармерія під час обшуку виявила не менш як 70 кг канабісу в будинку мерки міста Аваллон Джамілі Хабсауї, повідомляє телеканал BFMTV з посиланням на джерела, передає УНН.

Деталі

За даними телеканалу, операцію проводили в рамках кампанії боротьби з обігом наркотиків. Жандарми Аваллона виявили схованку у флігелі будинку Хабсауї. Раніше правоохоронці виявили зв'язок її братів із торгівлею забороненими речовинами.

Мерку було затримано, проте пізніше її відпустили. Усього у справі було затримано семеро людей, у тому числі двох братів Хабсауї.

Як зазначає BFMTV, операція по боротьбі з наркотиками, що отримала назву "Чистий простір XXL", розпочалася в Аваллоні після несподіваного візиту до міста президента Емманюеля Макрона в середині березня. Загалом в операції взяли участь 75 жандармів.

Хабсауї була обрана меркою міста у 2021 році.

Довідка

Аваллон – стародавнє бургундське місто у французькому департаменті Йонна, за 34 км на південний схід від Осера. Його населення – близько 7,3 тис. осіб. У місті знаходиться кілька пам'яток, включаючи паломницьку церкву Сен-Лазар XII століття будівлі та крипту V століття, що знаходиться під церквою.

Німеччина стала найбільшою країною ЄС, яка легалізувала споживання канабісу01.04.24, 16:00

Популярні

Новини по темі

Стали відомі дані екзит-полів місцевих виборів у Польщі

 • 66786 переглядiв

Реактор ЗАЕС отримав три прямі влучання — МАГАТЕ

 • 110915 переглядiв

Над Дніпропетровщиною сили ППО збили ворожу ракету

 • 84157 переглядiв

У Кривому Розі прогриміли вибухи

 • 103419 переглядiв