u-bundesveri-rozpovili-pro-navchannya-ukrayinskikh-viyskovikh

У Бундесвері розповіли про навчання українських військових

 • 416547 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Українські військові продовжують опановувати танки Leopard 2 та БМП Marder у Німеччині. Навчання також відбувається на системах MARS II, Panzerhaubitze 2000, PATRIOT і IRIS-T SLM, пише УНН з посиланням на Збройні Сили Німеччини.

Деталі

Підготовка українських солдатів дуже орієнтована на виконання завдань. Основна увага приділяється здатності швидко застосовувати отримані знання на полі бою. У порівнянні з німецькою підготовкою, підготовка українських військовослужбовців скорочена до найнеобхіднішого, але все ж виходить за рамки технічних основ. Наприклад, навчання на системах озброєння стосується не лише їхньої роботи, але й тактики, щоб українці могли досягти максимального ефекту проти свого супротивника, розповідають у Бундерсвері.

"Для українців зрозуміло: навчання є життєво необхідним для виживання", - підкреслив Полковник Генерального штабу Збройних Сил Німеччини Хайко Діль.

Додамо

Навчання українських воїнів в Німеччині на поставлених системах озброєння вже триває з літа 2022 року. Крім того, відбувається спеціальна піхотна підготовка снайперів. Навчання українських військовослужбовців роботі з системою Patriot у Німеччині просувається швидкими темпами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нідерланди восени розпочнуть навчання українських морських підрозділів

Українські Національні Новини

Війна