u-byudzheti-2017-peredbacheno-45-mln-grn-remont-palatsu-sportu-do-chempionatu-svitu-z-khokeyu

У бюджеті-2017 передбачено 45 млн грн ремонт Палацу спорту до чемпіонату світу з хокею

 • 7190 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. У бюджеті-2017 передбачено 45 млн гривень на ремонт Палацу спорту, де проходитиме чемпіонат світу з хокею. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко під час засідання Оргкомітету з підготовки та проведення чемпіонату світу з хокею-2017 у дивізіоні ІА, передає УНН з посиланням на Урядовий портал.

В.Кириленко повідомив, що у бюджеті на наступний рік передбачено 45 млн гривень на ремонт Палацу спорту, де відбудуться матчі чемпіонату.

Учасники засідання, зокрема міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Федерації хокею Анатолій Брезвін, тренер національної збірної команди Олександр Савицький, обговорили актуальні питання розробки та прийняття необхідних нормативно-правових актів, забезпечення трансляції матчів чемпіонату, охорони та безпеки громадського порядку, створення фан-зон у столиці та інших містах.

Також під час засідання йшлося про важливість висвітлення хокейного турніру у засобах масової інформації і залучення якнайбільшої кількості глядачів. За прогнозами Міністерства молоді та спорту і Федерації хокею, матчі чемпіонату світу у Києві відвідають близько 50 тисяч уболівальників.

Нагадаємо, чемпіонат світу з хокею у дивізіоні ІА проходитиме в київському Палаці спорту з 21 по 29 квітня 2017 року.  Окрім України, у змаганнях братимуть участь національні збірні Польщі, Угорщини, Австрії, Казахстану та Південної Кореї. Дві команди-переможниці потраплять до світової хокейної еліти.

Українські Національні Новини

Спорт