u-chergakh-na-kpvv-na-liniyi-rozmezhuvannya-zibralos-125-avtomobiliv

У чергах на КПВВ на лінії розмежування зібралось 125 автомобілів

 • 6706 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд перебувало 125 автомобілів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

“Сьогодні зранку на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, була зафіксована така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 15/20; "Мар’їнка" - 0/30; "Новотроїцьке" - 10/40; "Гнутове" - 0/10”, - зазначено у повідомленні.

На цей час усі КПВВ на лінії розмежування працюють у штатному режимі.

Прикордонники додали, що на КПВВ "Гнутове" був затриманий автомобіль Toyota 2010 року випуску української реєстрації, який був викрадений в Україні та знаходився в базі розшуку Інтерполу. Транспортний засіб прикордонники передали співробітникам Національної поліції.

Крім того, на КПВВ "Гнутове" прикордонники зафіксували два випадки, коли громадяни намагались "домовитися" щодо позачергового та безперешкодного перетину лінії розмежування. За даними фактами направлені повідомлення до Національної поліції по факту виявлення ознак злочинів, передбачених ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що вчора для участі у виборах лінію розмежування з окупованим Донбасом перетнуло понад 5 тисяч осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство