u-cherkasakh-vikrili-zlochinnu-grupu-yaka-krala-ta-prodavala-dizpalivo-z-potyagiv

У Черкасах викрили злочинну групу, яка крала та продавала дизпаливо з потягів

 • 12902 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. У Черкасах оперативники викрили злочинну групу, яка крала дизпаливо з потягів у великих розмірах, а потім продавала його. Про це повідомляє УНН з посиланням на сектор комунікації поліції Черкаської області.

"Черкаські оперативники викрили злочинну групу у викраденні дизпалива з потягів у великих розмірах", - йдеться у повідомленні.

Так, до поліції Черкаської області надійшло ряд повідомлень про те, що на території деяких районів області невідомі особи вчиняють крадіжку солярки з потягів.

Поліцейські встановили, що до викрадення солярки причетна група раніше судимих жителів міста Сміли. Зловмисники протягом тривалого часу вчиняли крадіжки дизельного палива з потягів на території Черкаського та Смілянського районів. Викрадену солярку вони зберігали за місцем власного проживання, а також на території орендованих складських приміщень, де вони також організували підпільну заправну станцію з продажу дизпалива.

"Отримавши повну необхідну доказову базу, слідчі провели ряд санкціонованих обшуків, в результаті яких вилучено близько шести тонн дизельного палива, шланги, насоси, заправний пістолет, та автомобілі, якими користувались зловмисники під час вчинення кримінальних правопорушень", - повідомили у поліції.

На даний час тривають слідчі дії по кримінальному провадженню, відкритому за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють повне коло осіб причетних до вчинення даного кримінального правопорушення.

Нагадаємо, у Дніпрі затримали банду підривників банкоматів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП