u-chernigivskiy-oblasti-vsyu-nich-shukali-dvorichnogo-khlopchika

У Чернігівській області всю ніч шукали дворічного хлопчика

 • 9043 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Протягом десяти годин у Чернігівській області шукали дворічного малюка. Його вдалося знайти під ранок за три кілометри від дому. Про це повідомив сектор комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Надвечір 10 вересня до поліції надійшло повідомлення, що в Носівці на Чернігівщині дві години тому, доки мама займалася господарськими справами, дворічна дитина вийшла з двору та зникла. Спочатку батьки спробували самостійно знайти хлопчика, але вони не увінчалися успіхом. Після цього звернулися до поліції", - йдеться в повідомленні.

По тривозі підняли увесь особовий склад місцевої поліції. У пошуках брали участь співробітники ювенальної превенції, особовий склад Носівського відділення та Ніжинського відділу поліції, кінолог із собакою, рятувальники. До пошуку долучилися близько сотні небайдужих громадян.

"Завдяки камерам відеоспостереження пошукова група отримала інформацію, що хлопчика бачили біля недіючої птахофабрики на околиці Носівки. Обстеживши територію підприємства, поліцейські знайшли малюка, який спав під огорожею. Варто зазначити, що птахофабрика розташована за 3 кілометри від будинку хлопця", - розповіли в поліції.

Дитину доставили до приймального відділення Носівської райлікарні. Тілесних ушкоджень та травм на тілі хлопчика медики не виявили. У нього діагностували загальне переохолодження організму без загрози життю.

Нагадаємо, у місті Бобровиця Чернігівської області майже дві доби шукали трирічного хлопчика. В обід матір лишила двох маленьких дітей на батька і пішла у справах. А коли повернулася, меншого хлопчика не було. Чоловік у цей час спав.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП