u-chernigovi-mozhe-zavalitisya-budivlya-miskviddilu-politsiyi

У Чернігові може завалитися будівля міськвідділу поліції

 • 9848 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. У поліції Чернігова заявляють про крайні зношеність конструкцій будівлі, де розташоване міське управління поліції, і заявляють про можливість руйнування. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Чернігівській області, передає УНН.

"Приміщення Чернігівського відділення поліції було побудовано на початку 1900-х років, третій поверх надбудували у 1947 році. В останні кілька років стіни будівлі перекошуються дедалі більше, а опущений на підлогу будь-який круглий предмет — котиться до іншої стіни. З деяких кабінетів людей вже відселили", - йдеться у повідомленні.

За словами начальника Чернігівського відділу поліції Володимира Реберга, останні суттєві зміни в приміщенні були зафіксовані у 2013 році, коли були рясні опади.

"Зараз ми поставили маячки та відстежуємо ситуацію… Найголовніше зараз — якомога швидше перемістити поліцію міста Чернігова у безпечну адміністративну будівлю. Якою вона має бути? Щонайменше 3 тисячі квадратних метрів, де розмістилося б три сотні працівників, зброя та секретні документи, а поруч була б велика стоянка. Це обов’язково має бути центр міста, звідки поліція могла б швидко виїхати на виклик до будь-якого куточка міста, і куди було б зручніше добиратися заявникам", - наголосили у поліції Чернігова.

Як повідомляв УНН, будинок, який зазнав значних пошкоджень внаслідок вибуху побутового газу в Кропивницькому, визнали придатним для подальшої експлуатації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП