u-chernigovi-stalasya-pozhezha-v-avtobusi-z-pasazhirami

У Чернігові сталася пожежа в автобусі з пасажирами

 • 15495 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. У маршрутному таксі, в салоні якого перебували пасажири, у Чернігові сталася пожежа. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Чернігівській області, передає УНН.

"8 серпня об 11:26 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу маршрутного таксі I-VAN у місті Чернігів по вулиці 1-го Травня, що їхало за маршрутом №12", - йдеться в повідомленні.

На момент прибуття рятувальників на місце події вогонь вже майже повністю охопив автобус. Пожежу вдалося локалізувати об 11:31, а остаточно ліквідувати - о 11:46. Пожежа знищила внутрішнє облицювання та електромережу автобусу.

Нині причина займання та завдані збитки встановлюються. Жертв та постраждалих немає. Крім того, з’ясувалося, під час виникнення пожежі в маршрутці їхали близько 20 пасажирів.

"Зі слів водія, під час руху в моторному відсіку щось стрельнуло, та пішов густий дим. Водій зупинив автобус, відчинив двері та після звільнення салону від пасажирів за допомогою 3-х вогнегасників приступив до гасіння пожежі", - розповіли у ДСНС.

Нагадаємо, на автодорозі Київ - Одеса сталося загоряння екскурсійного автобуса, який перевозив дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП