u-chernigovi-utvoreno-viyskovu-administratsiyu

У Чернігові утворено військову адміністрацію

 • 1465297 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. У Чернігові утворено міську військову адміністрацію. Відповідний Указ підписав Президент України Володимир Зеленський, повідомляє УНН

Документ датований ще 7 лютим.

Цитата

«На виконання Закону України "Про правовий режим воєнного стану" постановляю:

1. Утворити Чернігівську міську військову адміністрацію Чернігівського району Чернігівської області.

2. Генеральному штабу Збройних Сил України, Чернігівській обласній державній адміністрації здійснити відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану" заходи, пов'язані з утворенням військової адміністрації, зазначеної у статті 1 цього Указу.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його оприлюднення», - йдеться у тексті документа.

Наразі відсутня інформація про призначення керівника цієї військової адміністрації.

Доповнення

Яворівський районний суд Львівської області визнав винним міського голову Чернігова Владислава Атрошенко у вчиненні адміністративного правопорушення — неповідомлення про наявність реального конфлікту інтересів та позбавив права обіймати посаду міського голови протягом року. Пізніше апеляційний суд залишив рішення в силі.

15 вересня Національне агентство з питань запобігання корупції вручило меру Чернігова адміністративний протокол, який стосується конфлікту інтересів.

Як стало відомо, міський голова Чернігова надав вказівку своєму водієві вивезти закордон автомобіль, який належить його дружині. Це становило його приватний інтерес. При цьому водію мера для цього оформили відрядження та виділили з бюджету кошти, у тому числі і на бензин.

Українські Національні Новини

Політика