u-chernivtsyakh-18-tirichna-divchina-mayzhe-misyats-lezhit-u-likarni-pislya-pobittya-znayomimi

У Чернівцях 18-річна дівчина майже місяць лежить у лікарні після побиття знайомими

 • 11058 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Поліція Чернівецької області розслідує побиття 18-тирічної дівчини. Про це повідомив старший слідчий Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Роман Шелегон, передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції області.

За даними прес-служби, 19 березня слідчі Слідчого відділення розпочали по факту травмування 18-тирічної дівчини кримінальне провадження, яке наразі кваліфіковане за ч. 2 статті 296 ККУ (Хуліганство). В ході розслідування правоохоронці встановили коло чоловіків, які були знайомі з потерпілою та можуть бути причетними до скоєння злочину. Сама постраждала дівчина перебуває на лікуванні у медичному закладі з травмою голови.

Нині тривають слідчі дії зі встановлення мотивів і обставин нанесення тілесних злочинів потерпілій.

Також стало відомо, що у приватній бесіді із волонтерами постраждала дівчина зізналась у зґвалтуванні тими ж нападниками, втім свідчити про це правоохоронцям вона відмовляється.

Нагадаємо, досудовим розслідуванням встановлено, що 24-річний чоловік, на території залізничного вокзалу міста Черкаси, зустрів раніше не знайому йому жінку та після спільного вживання алкогольних напоїв, діючи умисно та цілеспрямовано, супроводжуючи погрозою вбивством, демонструючи предмет схожий на ніж, та застосуванням фізичного насильства, зґвалтував жінку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На столицю Афганістану обрушилась повінь, є жертва

     • 17392 переглядiв

    На хімзаводі у Японії стався вибух

     • 10230 переглядiв

    У МОЗ розвіяли міфи про клінічні випробування

     • 18170 переглядiв

    Із ЗСУ втік солдат із зброєю

     • 29703 переглядiв

    В Естонії заявили про привезений з України кір

     • 10946 переглядiв