u-chernivtsyakh-molodik-na-vikradeniy-avtivtsi-zletiv-z-mostu

У Чернівцях молодик на викраденій автівці злетів з мосту

 • 9178 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Чоловік на викраденому автомобілі потрапив у ДТП: він не впорався із керуванням і з'їхав з мосту в яр. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Чернівецькій області, передає УНН.

"2-го вересня по обіді до поліції звернувся 36-річний чернівчанин, котрий повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Легковик Volkswagen Bora сірого кольору був припаркований на одній із вулиць Чернівців. На пошуки іномарки одразу ж були орієнтовані всі екіпажі поліції, в обласному центрі ввели план "Перехват", - йдеться в повідомлені.

Невдовзі правоохоронці помітили викрадену автівку. Ігноруючи вимоги поліції зупинитися, зловмисник почав утікати, рухаючись в сторону виїзду з міста. Не впоравшись із керуванням, порушник з'їхав на чужій машині з мосту у кількаметровий яр.

"Порушник покинув понівечений транспортний засіб і намагався втекти з місця події. Вжитими заходами патрульні поліцейські спільно зі слідчо-оперативною групою Чернівецького відділу поліції затримали зловмисника. Ним виявився 26-річний місцевий житель, котрий неодноразово потрапляв у поле зору поліції за корисливі злочини. Медичне освідчення на стан сп’яніння показало, що порушник був тверезим", - зазначили в поліції.

Нині молодика помістили до ізолятору тимчасового тримання. Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України та готують клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Дніпрі легковик злетів з мосту, через що постраждав водій. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП