u-chernivtsyakh-pidpilno-vigotovlyali-chervonu-i-chornu-ikru

У Чернівцях підпільно виготовляли червону і чорну ікру

 • 19660 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. У Чернівцях викрили підпільне виробництво підробленої чорної та червоної ікри. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Чернівецькій області, передає УНН.

Так, до поліції звернувся 47-річний чернівчанин, який поскаржився, що невідомі на одному з ринків Чернівців продали неякісну ікру відомої марки. Через вживання цього продукту він отруївся.

"Правоохоронці з’ясували, що чернівчанин розгорнув на території Чернівців виробництво контрафактної ікри... Суміш дешевої сировини та неякісної ікри чоловік розфасовував в упаковки з логотипами відомих марок. Фальсифіковану продукцію оптом і вроздріб розповсюджував на території одного із торгових ринків Чернівців", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, як відрізнити справжню червону ікру від підробки

Під час обшуків у орендованих приміщеннях поліцейські знайшли та вилучили червону і чорну ікру в пластикових пакетах, а також готову продукцію для продажу законсервовану у бляшаних банках, з незаконно використаними чужими брендами, обладнання та матеріали для фасування ікри.

"Загальна кількість вилученого контрафактного товару складає більше 3500 упаковок різного об’єму. Наразі триває досудове розслідування. Працівники поліції з’ясовують походження сировини та встановлюють усіх осіб, причетних до вказаного злочину", – зазначили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, якого відтінку повинна бути червона ікра

Нагадаємо, у провідників поїзда сполученням "Москва – Харків" знайшли 12 кілограмів червоної та чорної ікри.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП