u-chornomu-mori-manevruyut-14-vorozhikh-korabliv-u-gotovnosti-perebuvayut-chotiri-raketonisiyi

У Чорному морі маневрують 14 ворожих кораблів: у готовності перебувають чотири ракетонісії

 • 85549 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. У Чорному морі вороже корабельне угруповання з 14 кораблів маневрує в звичному для себе районі, ховаючись за Кримом. Спорядженість та готовність до застосування мають чотири ракетоносії з двадцятьма чотирма «Калібрами». Про це інформує Оперативне Командування “Південь”, передає УНН.

Цитата

“В Чорному морі вороже корабельне угруповання з 14 кораблів маневрує в звичному для себе районі, ховаючись за Кримом. Спорядженість та готовність до застосування мають два надводних та два підводних ракетоносії з двадцятьма чотирма «Калібрами». В чергуванні також 1 вдк та 1 десантний катер”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Також зазначається, що в тимчасово окупованому Криму панують панічно-хаотичні настрої щодо необхідності запасатися пальним, продуктами, товарами першої необхідності, ліками. Все це підіймає градус громадського незадоволення та спротиву владі окупантів.

Функціонування морських коридорів в рамках зернової угоди забезпечено Силами оборони та міжнародними гарантіями.

“Не нехтуйте власною безпекою, дотримуйтесь алгоритмів дій під час повітряної тривоги, не наближайтесь до підозрілих та небезпечних предметів, довірте справу фахівцям, пам’ятайте про інформаційну гігієну і не піддавайтесь паніці”, – додали в ОК “Південь”.

Доповнення

Експерт Нік Вотерс із Bellingcat нарахував щонайменше три прольоти керченського мосту, що обрушилися внаслідок вибуху, що пролунав вранці в суботу.

Призначений москвою "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя михайло развожаєв після вибуху на кримському мосту спочатку повідомив про обмеження на продаж палива та продуктів харчування, а потім про те, що вони знімаються.

У Керчі в тимчасово окупованому Криму утворилася багатокілометрова черга до поромної переправи на виїзд із півострова.

Українські Національні Новини

Війна