u-chornomu-mori-perebuvayut-13-vorozhikh-korabliv-z-nikh-dva-raketonosiyi-gumenyuk

У Чорному морі перебувають 13 ворожих кораблів, з них два ракетоносії - Гуменюк

 • 392353 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Наразі в Чорному морі перебуває 13 ворожих кораблів. Серед них – 2 надводних ракетоносії із загальним залпом до 16 ракет. Про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

«Корабельне угруповання знову нарощене в загальній кількості. Це 13 кораблів в Чорному морі, але ракетоносіїв серед них – 2 надводних, як і було минулої доби. Тобто, наростивши таку присутність вогневого ураження, вони на цьому поки що зупинилися, нібито демонструючи, що ракети “Калібр НК”, по яким було завдано удару, вони якраз надводного використання, використовуються в роботі. Надводні ракетоносії готові, спорядження може сягати до 16 ракет, тому рівень ракетної небезпеки залишається досить високим. Хоча те, що вони використовували, зокрема минулу ніч, атаки з повітря, не застосовуючи ракети морського базування, може свідчити про те, що починають їх суттєво економити», – розповіла Гуменюк.

Нагадаємо

У ніч на 22 березня окупанти завдали чергового масованого авіаційного удару дронами-камікадзе Shahed-136. 16 дронів із 21, запущених ворогом, було знищено.

Українські Національні Новини

Війна