u-derzhprikordonsluzhbi-zafiksovano-vzhe-32-vipadki-covid-19

У Держприкордонслужбі зафіксовано вже 32 випадки COVID-19

 • 10990 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. У Державній прикордонній службі України станом на 16 травня зафіксовано 32 позитивних результати коронавірусної хвороби. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Держприкордонслужби.

"Станом на 16 травня у результаті тестування військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби України на COVID-19 зафіксовано 32 позитивних ПЛР-тестів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, вчора за результатом проведеного тесту підтверджено захворювання у трьох співробітників ДПСУ у Києві та одного у Чернівецькій області. Усі вони знаходяться на амбулаторному лікуванні за місцем проживання.

"Із загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірусну хворобу, одужало 10, ще 22 особи продовжують лікуватися", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під контролем медиків наразі перебувають близько 250 прикордонників, які контактували з хворими. Вони знаходяться на самоізоляції, а також деякі ізольовані в підрозділах та обсерваторах.

Нагадаємо, в Україні вже зафіксовано 17858 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, за останню добу захворіли 528 осіб, що більше, ніж добою раніше. Загалом зареєстрували 497 летальних випадків.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Держприкордонслужбі зафіксовано вже 32 випадки COVID-19

     • 10990 переглядiв

    У ЗСУ за добу зафіксували два нових випадки COVID-19

     • 11326 переглядiв

    Трамп анонсував розробку "супер-пупер-ракети" в США

     • 15829 переглядiв

    Україна сьогодні відзначає День Європи

     • 88721 переглядiв