u-dfs-pidtverdili-informatsiyu-pro-obshuki-ta-nazvali-prichini

У ДФС підтвердили інформацію про обшуки та назвали причини

 • 12971 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. У центральному апараті Державної фіскальної служби та ГУ ДФС у Харківській області тривають обшуки. Така цікавість правоохоронців пов’язана з підписанням мною мирової угоди між транснаціональною компанією “Філіп Морріс” та державою Україна. Про це на своїй сторінці у Facebook виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Олександр Власов, передає УНН.

"Дійсно, у центральному апараті Державної фіскальної служби та ГУ ДФС у Харківській області тривають обшуки. Така цікавість правоохоронців пов’язана з підписанням мною мирової угоди між транснаціональною компанією «Філіп Морріс» та державою Україна, на що я був уповноважений Урядом 5 грудня. Тобто колегіальне рішення, як розуміємо", - написав Власов.

За його словами, цьому передувала робота Міжвідомчої робочої групи з питань досудового врегулювання спору при Мін'юсті.

"Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті. Все відбувалося прозоро. Далі без коментарів. Тайна слідства…", - додав він.

Як повідомляв УНН, слідчі Державного бюро розслідувань розслідують можливі незаконні дії посадових осіб керівництва Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС у Харківській області та Харківської митниці.

За даними ДБР, сьогодні були проведені санкціоновані слідчі дії – зокрема, обшуки в Державній фіскальній службі України; обшуки на Харківській митниці ДФС; виїмка документів в Головному управлінні ДФС у Харківській області.

Українські Національні Новини

Політика