u-dnipri-bachili-divchinu-skhozhu-na-zniklu-nepovnolitnyu-dianu-khrinenko

У Дніпрі бачили дівчину, схожу на зниклу неповнолітню Діану Хріненко

 • 34331 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 16 листопада. УНН. У Дніпрі бачили дівчину, схожу за прикметами на неповнолітню Діану Хріненко, яка зникла у Суботцях Кіровоградської області 24 серпня. Про це кореспонденту УНН повідомили у відділі комунікації ГУ НП в області.

"У Дніпрі дійсно бачили дівчину, схожу за прикметами на розшукувану. На теперішній час проводяться додаткові заходи в рамках розпочатого кримінального провадження, в тому числі проводяться заходи по більш тісному орієнтуванню громадськості по можливому встановленні схожої за прикметами на розшукувану", - сказала речниця обласного управління Нацполіції Віталіна Бевзенко.

Раніше на Facebook-сторінці "Розшук дітей ГУНП у Дніпропетровській області" з'явилося повідомлення про те, що дівчину начебто бачили в районі одного з ТРЦ у Дніпрі у період з 5 по 9 листопада.

Нагадаємо, ввечері 24 серпня жителька Суботців Кіровоградської області Діана Хріненко пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та не повернулася. 24 жовтня, коли минуло рівно два місяці з дня пошуків дівчини, їй виповнилося 17 років.

Поліція встановила двох осіб, які можуть бути причетними до зникнення Діани. Слідство відпрацьовує шість робочих версій вбивства дівчини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП