u-dnipri-lyudi-postrazhdali-vid-padinnya-dereva-na-avtobusnu-zupinku

У Дніпрі люди постраждали від падіння дерева на автобусну зупинку

 • 10258 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Наслідки негоди, яка прокотилася Україною вчора, 2 липня, відчули на собі жителі кількох областей країни. Зокрема, у Кривому Розі припинено газопостачання, у Дніпрі двоє людей постраждали від падіння дерева на автобусну зупинку, а у Чернівецькій області від повалення дерев постраждали дві особи. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Дніпропетровська область

Внаслідок пошкодження газопроводів припинено газопостачання у селі Новопілля (2200 абонентів), селі Жовте (86 абонентів) та у місті Кривий Ріг (19 абонентів). У Кривому Розі частково пошкоджено дахи 36 житлових будинків та будинку культури.

У зв’язку з негодою сталося повалення близько 191 дерева, зокрема у місті Кривий Ріг - 152 дерева, а в місті Дніпро – 25 дерев.

Крім того, сталося 37 випадків пошкодження будівель, а саме у Кривому Розі частково пошкоджено дахи 36 житлових будинків та будинку культури.

До ГУ НП надійшло близько 76 звернень про пошкодження автомобілів, внаслідок падіння дерев та стовпів, з них по Кривому Рогу зафіксовані пошкодження 40 автомобілів та 2 автомобілів по місту Дніпро. Інформації щодо постраждалих в авто не надходило, додали рятувальники.

Також у Дніпрі постраждали 2 особи внаслідок падіння дерева на автобусну зупинку, з них одна особа госпіталізована. Крім того, у Кривому Розі підрозділ ДСНС врятував двох осіб, які перебували в автомобілі, на який впало дерево.

Чернівецька область

Вчора внаслідок повалення дерев постраждали дві особи. У 10 населених пунктах Хотинського та Кельменецького районів частково пошкоджено дахи близько 75 житлових будинків та 6 об’єктів соціальної сфери.

Вінницька область

У семи населених пунктах Томашпільського, Тульчинського та Чернівецького районів сталося повалення дерев. Частково пошкоджено дахи житлових будинків (кількість уточнюється) та 9 об’єктів соціальної сфери. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, через буревій у Кривому Розі Дніпропетровської області на станціях пропала напруга в контактній мережі. У зв’язку з негодою затрималися близько 10 поїздів

Як повідомляв УНН, внаслідок ускладнення погодних умов (сильний вітер, дощ, град) залишаються знеструмленими 525 населених пунктів у 13 областях.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП