u-dnipri-mizh-garazhami-znayshli-pobitoyu-15-richnu-divchinu-pidozryuvanogo-zatrimali

У Дніпрі між гаражами знайшли побитою 15-річну дівчину, підозрюваного затримали

 • 13791 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У Дніпрі між гаражами знайшли побитою 15-річну дівчину, підозрюваного у цьому хлопця затримали. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

21 лютого близько 9:00 до поліції надійшло повідомлення від бабусі про те, що її онука 17 лютого близько 16:00 пішла з дому та не повернулась. Про те, що дівчинка не ходить до школи, також повідомила її вчителька.

Того ж дня близько 12:30 між гаражами по одній із вулиць Соборного району розшукувану дівчину виявили з численними травмами. Дитину госпіталізували до лікарні.

Як встановили поліцейські, 18 лютого о 1:00 між 19-річним юнаком та неповнолітньою дівчиною виник конфлікт. Нападник побив дівчину і коли вона впала на землю, залишив місце злочину. Поліцейські затримали зловмисника.

За вказаним фактом слідчими Соборного відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За нанесення тілесних ушкоджень неповнолітній 19-літньому чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, трьом школяркам на Житомирщині повідомили підозру за побиття дівчинки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП