u-dnipri-pid-chas-pozhezhi-u-budinku-gospitalizuvali-2-ditey

У Дніпрі після пожежі у будинку госпіталізували 2 дітей

 • 9525 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У неділю о 04:20 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу у квартирі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Юліуша Словацького Шевченківського району міста Дніпро. Було госпіталізовано 3 осіб, у тому числі, двох дітей. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС.

За вказаною адресою направлено вогнеборців 2 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що пожежа виникла у квартирі на другому поверсі.

В однокімнатній квартирі горіло домашнє майно на площі 1,5 м.кв.

О 04:40 пожежу локалізовано та о 05:00 ліквідовано.

Співробітниками швидкої медичної допомоги госпіталізовано дві особи, з них одна дитина. Власницю квартири, де сталася пожежа, громадянку 1992 року народження, з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння направлено до «Дніпропетровської міської багатопрофільної клінічної лікарні № 4 ДОР.

З квартири на п’ятому поверсі госпіталізовано хлопчика 2019 року народження, з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння до КЗ «Дніпропетровська обласна дитяча лікарня» ДОР.

До ліквідації залучено 11 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Нагадаємо, у Дніпрі на території виборчої дільниці сталася пожежа.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП