u-dnipri-pochali-borotbu-z-nelegalnimi-agzp

У Дніпрі почали боротьбу з нелегальними АГЗП

 • 9310 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Мер Дніпра Борис Філатов вимагає знесення всіх нелегальних АГЗП в місті. Про це повідомляє прес-служба мерії, передає УНН.

"Я звертаюся до всіх так званих підприємцям, перш за все - до власників незаконних газових заправок, які без докорів сумління захоплюють землю, спотворюють місто і наражають на небезпеку його жителів. Не намагайтеся домовитися або пропонувати хабарі! Ви не знайдете собі "дах" ні в Дніпрі, ні в високих київських кабінетах. Навіть куплені рішення суду вам не допоможуть", - заявив він.

Б.Філатов також зазначив, що бізнес повинен платити податки.

"Якщо ви хочете вести бізнес - приведіть в порядок документи, вкладайте гроші в місто і чесно платіть податки", - заявив він.

Мер міста закликав керівництво ДСНС взяти під контроль ситуацію з нелегальними АГЗП в Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До неконтрольованої появи небезпечних АГЗП призвів мораторій на перевірки

"Я також звертаюся до керівництва Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області: вистачить сидіти з закритими очима і робити вигляд, ніби нічого не відбувається! Одного разу така бездіяльність може призвести навіть до людських жертв", - зазначив він.

Нагадаємо, напередодні Євробачення в столиці демонтували понад 300 АГЗП, які працювали без оформлення дозвільної документації.

Однак, за словами президента "Нафтогазової Асоціації України" (НАУ) Дмитра Кулика, з Києва нелегальні АГЗП переїхали в передмістя.

При цьому він зазначив, що боротьбу з нелегальними газовими модулями почали в різних регіонах України.

Додамо, що представники легального ринку палива вітають спроби влади подолати нелегальний ринок зрідженого газу. Зокрема, за словами генерального директора мережі АЗК WOG Сергія Корецького, це крок назустріч становленню здорової конкуренції на ринку.

Українські Національні Новини

Політика