u-dnipri-pyana-vodiyka-poranila-sklyanoyu-plyashkoyu-politseysku

У Дніпрі п’яна водійка поранила скляною пляшкою поліцейську

 • 11768 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У Дніпрі п’яна водійка нанесла тілесні ушкодження поліцейській кинувши в неї скляну пляшку. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу МВС.

"10 січня за порушення правил дорожнього руху патрульна поліція Дніпра зупинила автомобіль під кермуванням 29-річної мешканки м. Підгороднє. Під час спілкування правоохоронці виявили, що водійка автомобіля перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Жінка поводилася агресивно та під час затримання кинула скляну пляшку в бік поліцейської, чим спричинила їй тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що жінку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Слідчим за погодженням із місцевою прокуратурою жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - зазначається в повідомленні.

Також у відношенні підозрюваної правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 126 та 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, в Києві під час затримання п’яний чоловік, який вчиняв насильство відносно своєї співмешканки та її неповнолітньої доньки, зламав зап’ястя патрульному поліцейському.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Казахстан призупинив транзит нафти через РФ

     • 11675 переглядiв

    Локдаун: у Нацполіції оприлюднили статистику порушень

     • 12770 переглядiв

    Суд переніс оскарження арешту Микитася на 20 січня

     • 9680 переглядiв

    Шкарлет пояснив, як навчаються школярі під час локдауну

     • 23319 переглядiв