u-dnipri-vidkrili-noviy-tsentr-vazhkoyi-atletiki

У Дніпрі відкрили новий центр важкої атлетики

 • 11820 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Новий спортивний центр носить ім'я нашого прославленого земляка, чемпіона Олімпійських ігор в Монреалі-1976 Юрія Зайцева. Про відкриття цього центру повідомив виконавчий директор Дніпропетровського відділення НОК України Олександр Дювбаков, передає УНН.

"Новий центр важкої атлетики відкритий на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти (директор - Стрілець Олександр Іванович). Це - перший комплекс в місті Дніпро, який носить ім'я призера або чемпіона Олімпійських ігор", - уточнив він.

Центр включає в себе п'ять залів з помостами, яких всього в комплексі - 17.

Працювати з дітьми в залі буде чемпіон Європи з важкої атлетики серед ветеранів, майстер спорту - Віктор Летючий, а також учитель фізкультури Валентин Руденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У всіх регіонах України відкриваються нові футбольні майданчики

На відкритті центру були присутні головний "винуватець" торжества, який і понині в прекрасній формі Юрій Зайцев. А також срібний призер Олімпіади з академічного веслування Діна Міфтахутдінова, глава Асоціації ветеранів спорту області Геннадій Грозицький, начальник обласного комітету з фізичного виховання МОН України Євген Буря і, звичайно, обласне відділення НОК України в особі виконавчого директора Олександра Дювбакова.

Він, від імені Президента НОК України Сергія Бубки та голови обласного відділення організації Андрія Павелка, вручив новому центру Прапор Національного Олімпійського комітету України, побажавши, щоб в новому залі постійно займалися діти, молодь, спортсмени та ветерани.

Як писав УНН, раніше в Дніпрі Президент ФФУ Андрій Павелко відкрив два сучасні футбольні майданчики при школі № 132 і навчально-виховному комплексі № 4.

Українські Національні Новини

Суспільство